Zabezpečení
Technologie master lock

Řetězy a lanové zámky

Řetězy Master Lock®

Master Lock® nabízí kompletní sortiment bezpečnostních řetězů pro uspokojení potřeb při ochraně majetku a řízení přístupu. Všechny řetězy v nabídce jsou vyrobeny z kalené oceli s oky o Ø 6 mm, Ø 8 mm a Ø 10 mm s čtyřhranným profilem pro dosažení maximální úrovně ochrany proti přeřezání a přestřižení. Standardně jsou také dodávány s vinylovým potahem pro zvýšení odolnosti proti povětrnostním vlivům a ochraně před mechanickým poškozením.

Řetězy s integrovaným zámkem

Pro maximální úroveň bezpečnosti nabízí Master Lock® také řetězy s integrovaným zámkem, která lze otevřít pomocí klíče nebo 4-ciferné kombinace. Díky nylonovému potahu jsou chráněny natřené a lakované povrchy před poškrábáním.

Lanka a lanové zámky Master Lock®

Pro flexibilní a spolehlivou ochranu nabízí Master Lock® kromě řetězů také ocelová lanka a lanové zámky. Pletená ocelová lanka dostupná v několika průměrech a délkách mají vysokou odolnost proti přestřižení a díky vinylovému potahu nedochází k mechanickému poškození zabezpečovaného předmětu a lanka mohou dlouhodobě odolávat nepříznivým povětrnostním vlivům. Stejně jako řetězy jsou k dostání v provedení zakončeném oky nebo s integrovaným zámkem uzamykatelným klíčem nebo pomocí 4-ciferné kombinace.

Nastavitelné lanové zámky PYTHON™

Další z inovací od Master Lock® – PYTHON™ – první lanový zámek na světě s nastavitelnou délkou. Jeho patentovaný uzamykací mechanismus drží pevně lanko v každé pozici. Lanko z pletené oceli je chráněno vinylovým potahem proti povětrnostním vlivům a mechanickému poškození.

Samotné uzamčení spočívá ve 3 jednoduchých krocích. Stačí zasunout konec lanka do těla zámku (1.), upravit jeho délku zatažením za jeho konec (2.) a pomocí jednoho z dodávaných klíčů uzamknout (3.).

Lanové zámky PYTHON™ jsou dostupné v několika délkách a průměrech a jejich skladování a přenášení je díky flexibilní konstrukci opravdu snadné.

VISACÍ ZÁMKY MASTER LOCK PRO VŠECHNY VAŠE POTŘEBY

Biometrické visací zámky | Kombinační visací zámky | TSA zámky | Zámly
z vrstvené oceli | Titanové visací zámky | Speciální visací zámky | Elektronické visací zámky

Main Menu x
X